UA-158950051-2

OVER MIJ

Wat onwijs leuk om jou hier aan te treffen! Natuurlijk oriënteer je je en ben ik waarschijnlijk niet de enige waar je wellicht informatie op gaat vragen. Maar dat jij hier bent is volgens mij geen toeval. Ik geloof dat je de juiste mensen op het juiste moment ontmoet. Ik hoop dan ook dat wij die match zijn en ik een bijdrage mag leveren aan jouw speciale dag of evenement. Het is mijn doel om jou te laten stralen op jouw speciale dag. Niet alleen jij wordt daar erg gelukkig van maar ik ook ;-). 
 

Het is geen toeval dat jij hier nu bent!

Een vraag die ik vaak gesteld krijg is hoelang ik al actief ben als makeup artiest / hairstylist. Mijn bedrijf bestaat sinds begin 2020. Voordat ik mijn bedrijf ben gestart heb ik eerst een gerenommeerde erkende visagie opleiding gevolgd. Kort daarop heb ik diverse opleidingen gevolgd bij Baron Academy en als toevoeging heb ik daar extra workshops gevolgd in de daarop volgende maanden. Ook heb ik een masterclass bijgewoond van Dvir Tvik in Parijs. Sinds kort ben ik gestopt met het aanbieden van haarstyling en je kunt nu alleen nog voor de visagie bij mij terecht. 

Ik zit niet stil. Je moet je blijven ontwikkelen

Nog steeds zit ik niet stil. Ik heb in de tussentijd bij diverse makeup artiesten een workshop gevolgd, fysiek en online. Mijn insteek is om mijzelf constant te verbeteren en bij te blijven met de nieuwste trends en ontwikkelingen. Maar met name in de praktijk leer je het meeste! Daar heb je te maken met echte mensen. Een vette huid of juist een droge huid. Oneffenheden die weggewerkt moeten worden. Je kunt je voorstellen dat ik er met al die jaren flink wat ervaring bij heb gekregen. En met die ervaring help ik jou graag verder. Dus een warme zonnige dag? Maak je geen zorgen over je makeup want die blijft de hele dag goed zitten! En vind je het leuk dan kun je eens een kijkje nemen op Google bij mijn reviews. Daar lees je echte reacties van een aantal echte bruiden die jou al zijn voorgegaan. 
  

Ik doe er alles aan om jou te laten stralen!

Ik heb een groot netwerk en je kunt mij dan ook samen boeken met ervaren haarstylisten uit de branche. Heb jij extra vragen en wil je graag iets meer van mij te weten komen? Neem voor informatie contact met mij op. En neem voor meer inspiratie even een kijkje op mijn instagram account