UA-158950051-2

BRIDAL BOUDOIR FOTOGRAFIE

BEAUTY BEGINS THE MOMENT YOU DECIDE TO BE YOURSELF

In aanloop naar jouw bruiloft heb je wellicht al wat extra aandacht besteed aan jouw gezondheid, je lijf, je haar, je gezicht. Je gaat tenslotte bijna trouwen en jij voelt je op jouw best.

Deze fotosessie is bedoeld om jou in mooie lingerie op een sexy sensuele manier maar niet vulgair te portretteren. Een mooi aandenken voor jezelf, cadeau te doen aan je aanstaande maar ook om jezelf in alle schoonheid te omarmen.
 
Wellicht vind je het spannend, ben je nerveus of voel je onzekerheid of je dit wel kan. Ik kan je vertellen; deze gevoelens horen er vaak bij maar zorgen tegelijkertijd voor de mooiste intieme pure fotoshoots.
Ik werk samen met een vrouwelijke fotograaf die hier al jaren in is gespecialiseerd. In haar privé studio vindt de bridal boudoir fotoshoot plaats. 
Ik maak jouw look compleet door jouw natuurlijke schoonheid en je gevoel van zelfvertrouwen en sensualiteit te benadrukken. Zowel jouw makeup en kapsel neem ik voor jou uit handen, zodat jij je die dag op en top verwend voelt en nog meer zal stralen.
 
Deze sessie duurt een uur. Wil jij liever op een andere locatie afspreken? Dat is absoluut mogelijk. Jij kunt ervoor kiezen om het in de studio of bijv. bij jou thuis plaats te laten vinden. In dit uur kun je 3 setjes wisselen en ontvang je 5 bewerkte foto’s naar keuze. Is jouw interesse gewekt? Neem voor de mogelijkheden vooral contact met mij op.
Z

Team

Wij zijn een team bestaande uit mijzelf en een vrouwelijke professionele fotograaf

Z

Privé studio

De fotosessie vindt plaats in een professionele privé studio

Z

Producten van hoge kwaliteit

We werken enkel met de beste producten, tools en apparatuur

Bridal boudoir fotoshoot 
€400,00 

fotoshoot van 1 uur in privé studio, visagie en hairstyling, professionele retouching én editing van de fotos, 3 kledingwissels, hapje en drankje

 Wil jij weten wat ik voor jou kan betekenen en of ik nog beschikbaar ben?
Neem dan direct contact met mij op via onderstaand contact formulier.