UA-158950051-2

Bridal Boudoir Fotoshoot

Niets zo mooi om langs de zijlijn van zo’n fotoshoot te staan en te zien hoe de dames die een bridal boudoir fotoshoot hebben geboekt zich ontpoppen tot ware modellen. De zenuwen en onzekerheden verdwijnen als sneeuw voor de zon en daarvoor in de plaats zie ik zelfverzekerdheid, sensualiteit en trots tevoorschijn komen. In ons team met alleen maar vrouwen in de privé studio van de fotografe ontstaat er een soort chemie die niet in woorden is uit te drukken. Iedereen voelt zich op haar gemak en de creativiteit krijgt de vrije loop met prachtige, intieme foto’s als eindresultaat.

Heb jij er over nagedacht om ook een bridal boudoir fotoshoot te boeken? Twijfel je of dit iets voor jou is? Wellicht heb je dan iets aan deze Q&A & tips en hopelijk zien wij jou gauw terug in de studio.

“Wat zit er in dit bridal boudoir pakket?”
De fotoshoot duurt gemiddeld een uur tot 1,5 uur. Gedurende die tijd kun je verschillende setjes aantrekken en worden er verschillende foto’s van jou gemaakt. Denk hierbij aan foto’s op een bed, op een bank, staand, voor de spiegel of eventuele andere creatieve poses die we ter plekke bedenken. Voorafgaand aan de fotoshoot zal ik jouw make up en kapsel verzorgen. Dit stemmen jij en ik een paar weken voor de fotoshoot ook nog even af, want ik wil vooral tegemoet komen aan jouw wensen en de look die daarbij past. De foto’s worden na bewerkt dus eventuele blauwe plekken of andere onderdelen kan de fotografe aanpassen. Uiteraard zorgen wij voor een hapje en drankje en een aangename sfeer.

“Ik ga niet trouwen; kan ik dan ook een bridal boudoir fotoshoot boeken?”
Absoluut! Jij bepaalt uiteindelijk ook welke setjes je aantrekt, naakt of een onderdeel naakt mag ook, het gaat er uiteindelijk om dat jij de foto’s en het resultaat krijgt die je wenst.

“Kan ik de fotoshoot ook samen met mijn partner doen?”
Ja, dat kan zeker!

 

DE ZENUWEN EN ONZEKERHEDEN VERDWIJNEN ALS SNEEUW VOOR DE ZON

 

“Ik ben erg onzeker over mijn lijf, is het dan wel verstandig om zo’n fotoshoot in te plannen?”
Aan het begin van een bridal boudoir fotoshoot is iedereen een beetje zenuwachtig en nog wat onzeker. Omdat wij een klein team zijn met alleen maar vrouwen is dit gevoel vrijwel direct verdwenen. Door de intieme setting die we creëren, de fijne privé studio waar de fotoshoot plaats vindt en de persoonlijke benadering die er is, zul je je gauw op je gemak gaan voelen. Wij zijn vrouwen met onze eigen onzekerheden, daar hoef je je geen uitzondering in te voelen. Het mooiste om te zien en ervaren is dat je je onzekerheden tijdens zo’n fotoshoot overboord gooit en er intens van gaat genieten.

“Waarom is het zo duur?”
Het kan zijn dat je dit in eerste instantie denkt. Het is tenslotte een investering, maar wel één in jezelf. Wij vragen wellicht iets meer dan een ander, maar daar zit een gedachte achter. Bij ons wordt er de tijd genomen en we raffelen niets af. In de privé studio worden gedurende een uur a 1,5 uur diverse foto’s van jou gemaakt. Voorafgaand wordt er zo’n 1,5 tot 2 uur gestoken in de verzorging van de make up en het kapsel. De uiteindelijke foto’s worden vervolgens na bewerkt. Wij brengen veel ervaring en kennis met ons mee. Dit ga je terug zien tijdens de fotoshoot en het uiteindelijke resultaat.

“Worden de foto’s openbaar gemaakt?”
Nee, tenzij je hier geen bezwaar mee hebt. Wij leggen dit wel voorafgaand schriftelijk vast, want we willen geen miscommunicatie. Het staat jou verder vrij om met de foto’s te doen wat jij wilt. Wil jij ze dus bijvoorbeeld op instagram delen, dan is dat geen enkel probleem.

“Ik doe mijn make up en haar liever zelf”
Uiteraard geen probleem, maar dan kun je de opdracht niet via mij boeken. Ik raad het je echter wel aan om voor het totaalpakket te gaan. Als make up artist en hairstylist houd ik bijvoorbeeld bij het aanbrengen van de make up al rekening met het licht / de belichting. Ook houd ik o.a. rekening met de kleuren die worden gebruikt en welke make up daar het beste bij past. De foto’s komen op die manier het beste tot hun recht.

“Ik wil een bridal boudoir fotoshoot inplannen; waar kan ik alvast rekening mee houden?”

  • Jouw nagellak voor zowel jouw handen als voeten en de kleur. Stem het bijvoorbeeld af met de lingerie setjes die je wilt dragen. Wil je geen nagellak dragen? Zorg dan voor schone nagels. Heb jij nepnagels? In dat geval is het het mooiste als ze zijn bijgewerkt.
  • Doe make up en kapsel inspiratie op op Pinterest en bespreek samen met mij de mogelijkheden
  • Was jouw haar altijd een avond van tevoren. Breng vervolgens op handdoek droog haar alvast wat haarschuim aan zodat jouw haar al wat stevigheid krijgt.
  • Heb jij dun en / of futloos haar? Gebruik dan geen crèmespoeling of doe geen crème of olie in jouw haar voorafgaand aan de fotoshoot.
  • Zorg dat je je geschoren hebt, tenzij jij een look met lichaamsbeharing geen probleem vindt.
  • Ga voorafgaand naar de zonnebank indien je een lekker kleurtje wilt. Houd hierbij rekening met de witte ligplekken die ontstaan op je schouders en op de onderrug. Tussentijds draaien op de zonnebank is dan wel van belang.
  • Kies jij liever voor een zelfbruiner? Zorg dan dat je je van tevoren goed scrubt om droogte vlekken te voorkomen. Houd hierbij sowieso rekening met het goed uitsmeren van de zelfbruiner. We kunnen eventueel bij het na bewerken van de foto’s nog wat vlekken weg werken.
  • Heb jij blauwe plekken? Geen probleem, die kunnen bij de na bewerking weg worden gewerkt. Mocht je wondjes hebben waar pleisters op zitten, dan zullen de pleisters in dit geval verwijderd moeten worden.
  • Last van een pukkeltje of oneffenheden op het gezicht? Geen probleem, die kan ik met make up wegwerken of worden bij de na bewerking van de foto’s weg gewerkt. Geef het voorafgaand wel aan zodat we hier rekening mee kunnen houden.

 

 

 

 

0 reacties

Bruidsmakeup

Laten we eerlijk zijn; Op de bruiloft draait het natuurlijk om jou!

Bruidskapsel

Een prachtig bruidskapsel mag niet ontbreken op zo’n mooie dag. Vooraf heb je wellicht al bedacht welke look je wilt.

Bridal Boudoir Fotografie

In aanloop naar jouw bruiloft heb je wellicht al wat extra aandacht besteed aan jouw gezondheid, je lijf, je haar, je gezicht. Je gaat tenslotte bijna trouwen en jij voelt je op jouw best.

Workshops

Wil jij leren hoe je een mooie naturel of glam makeup look creëert?

Recente blogs