UA-158950051-2

BRUIDSKAPSEL EN VISAGIE

    

Op zoek naar iemand die jouw bruidskapsel en visagie kan verzorgen? Dan ben je bij mij aan het goede adres! 

Wat onwijs leuk om jou hier tegen te komen!  Dit is wellicht niet zonder toeval, want ik geloof er heilig in dat alles gebeurt met een reden.  Ik hoop dan ook dat ik datgene kan bieden wat je zoekt. En voordat ik het e.e.a. toelicht wil ik je vragen om vooral contact met mij op te nemen als je vragen hebt of als er onduidelijkheden zijn.  Des te leuker om elkaar te spreken en gelijk eens wat dingen door te nemen!

 

 WAT MAAKT DAT JE VOOR MIJ ZOU WILLEN KIEZEN?

 

Wat een enorme zoektocht is dat toch altijd om één iemand te vinden die zowel jouw bruidskapsel als de visagie kan verzorgen. Ik merk toch door ervaring dat veel bruiden daarnaar op zoek zijn. Zo heb je alles onder één dak en weet je exact wat je kunt verwachten. Ook vindt de proefsessie dan op hetzelfde adres plaats voor zowel jouw bruidskapsel als de visagie. Gelukkig ben je bij mij dan aan het juiste adres!

 

EÉN IEMAND DIE ZOWEL HET BRUIDSKAPSEL ALS DE VISAGIE KAN VERZORGEN

 

Maar wat maakt nou dat je voor mij wilt kiezen? Want naast een duidelijke eigen stijl en of dat bij jou in de smaak valt zijn er wellicht nog wat andere details die leuk zijn om eens toe te lichten. Ik heb altijd een enorme passie voor visagie gehad en nog steeds uiteraard ;-). Om die reden ben ik jaren geleden gestart met een visagie opleiding. Na dat traject van een half jaar ben ik een bruidskapsel cursus gaan volgen bij Baron Academy. Dit smaakte naar meer en zo ben ik daar nog meer opleidingen gaan volgen.

Zo heb ik een masterclass gevolgd van Dvir Tvik in Parijs.Ik ben vervolgens allerlei verdiepingsopleidingen gaan volgen in de visagie en haarstyling. Met alle kennis en ervaring die ik inmiddels heb opgedaan heb ik inmiddels een eigen stijl ontwikkeld. Ik ben nooit uitgeleerd en ben tot op de dag van vandaag nog steeds allerlei cursussen aan het volgen om jou als bruid de beste service te kunnen bieden. 

 

 MIJN STIJL HERKEN JE AAN DE TOUCH OF GLAM DIE IK ER AAN GEEF

 

Mijn stijl qua bruidskapsel en visagie herken je aan de touch of glam die ik er aan geef. Op jouw trouwdag wil je er toch net even wat extra uitzien en daar kan ik jou bij helpen! Van prachtige contour, individual lashes en een mooie glans qua visagie tot een prachtige hollywood wave of een mooi opgestoken bruidskapsel ; niets is te gek! Uiteraard pas ik me op jouw wensen aan. 

En weet je niet zo goed wat je wilt? Geen probleem! Ik help je daar graag bij zodat je tijdens de proefsessie exact weet hoe je het wilt. Ik kijk er enorm naar uit om jou van dienst te mogen zijn en nader kennis te maken. Voel je vrij om mij een whatsapp te sturen met de onderstaande whatsapp button. Mailen of bellen mag uiteraard ook. Hopelijk tot gauw!

Oh…en PS ; Mocht je meer werk willen zien, kijk dan even op mijn instagram account.

Liefs,

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

16 − 6 =

Bruidsmakeup

Laten we eerlijk zijn; Op de bruiloft draait het natuurlijk om jou!

Bruidskapsel

Een prachtig bruidskapsel mag niet ontbreken op zo’n mooie dag. Vooraf heb je wellicht al bedacht welke look je wilt.

Workshops

Wil jij leren hoe je een mooie naturel of glam makeup look creëert?

Recente blogs