UA-158950051-2

BRUIDSKAPSEL

Op zoek naar een haarstylist voor jouw bruidskapsel? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! De mogelijkheden zijn oneindig : Opgestoken, Hollywood wave, losse krullen. Des te lastiger soms om dan een goede keuze voor jouw bruidskapsel te maken. Geen zorgen, hier ga ik jou bij helpen. Voordat de proefsessie plaats vindt vraag ik je om inspiratie foto’s toe te sturen. Zo kom ik erachter wat jouw voorkeur heeft en op basis van die foto’s gaan we aan de slag.  

Een bruidskapsel ; hoe maak je de juiste beslissing?

De Proefsessie

We beginnen met een proefsessie. Voor alleen het kapsel duurt dit gemiddeld 2 uur. Je kunt naast het bruidskapsel ook kiezen om je bruidsmakeup door mij te laten doen. In dat geval zul je ongeveer met 3 uur rekening moeten houden. Zowel op de dag van de proefsessie als op je bruiloft zelf.
 

Het kapsel moet de hele dag in model blijven

Samen kijken we naar de structuur van je haar en welke kapsels hierbij te realiseren zijn. Het kapsel moet tenslotte de hele dag in model blijven. Onthoud daarnaast dat een proefsessie een moment is waarop we jouw gekozen bruidskapsel uitproberen en dit uiteindelijk misschien niet de look is waarvoor je kiest.   Wil je een andere look, dan zal er een nieuwe proefsessie moeten worden ingepland.   
 

Plan de proefsessie op tijd in

  

Waarom een proefsessie?

Een proefsessie voor jouw bruidskapsel en bruidsmakeup is het moment waarop we dingen uitproberen. Hoe blijft de krul goed zitten? Heb je extensions nodig? Samen komen we tijdens dit moment tot de kern van wat jij mooi vindt en waar jouw hart sneller van gaat kloppen. Maak je dus vooral geen zorgen over dit moment, het komt hoe dan ook goed. 
 

Wat te verwachten?

Het is daarom aan te raden om de proefsessie ruim op tijd in te plannen. Ik doe natuurlijk mijn uiterste best maar we moeten realistisch blijven want over smaak valt niet te twisten. Mocht het zo zijn dat je minder tevreden bent over het eindresultaat dan is er nog voldoende ruimte om met iemand anders een afspraak in te plannen. Maar door goed te communiceren denk ik dat je uiteindelijk stralend de deur uit wandelt! 
  

Bruidskapsel én bruidsmakeup ; bij mij ben je voor beide aan het juiste adres

Waar vindt de proefsessie plaats?

Omdat ik veel producten en tools heb om mee te werken en we vooraf niet weten welke look het uiteindelijk wordt en wat het beste bij je past, vindt de proefsessie plaats in mijn studio. Hier leg ik alles uit zodat je weet wat je op de bruiloft zelf van mij kunt verwachten. Na de proefsessie heb je 7 dagen de tijd om je reservering definitief te maken.

 

Wat kan ik nog meer voor jou betekenen?

Wist je dat je ook een touch up kunt boeken bij mij? Mocht jij je dus de hele dag geen zorgen willen maken over de houdbaarheid van jouw bruidskapsel en bruidsmakeup dan kan dit interessant voor jou zijn. Kijk hier wat de kosten zijn of dien een maatwerk verzoek bij mij in. 

 

 Verschillende pakketten met diverse mogelijkheden  

Wil jouw (schoon)moeder, je bruidsmeisjes of andere gasten van de bruiloft hun kapsel e/of makeup laten verzorgen? Dat kan! Afhankelijk van de beschikbare tijd doe ik dit zelf. Daar zijn de prijzen ook op afgestemd.
 
Mocht het niet in te meten zijn, dan schakel ik indien jij akkoord bent de hulp in van mijn netwerk. Ik kan geen garantie geven dat er elders beschikbaarheid is. Die persoon rekent daarnaast haar eigen tarieven en reiskosten. Iets om rekening mee te houden in de begroting. 
 
Neem voor informatie contact met mij op. En neem voor meer inspiratie even een kijkje op mijn instagram account
Bruidsstylist | Michelle Veronique | Make-up & Hair
Z

Gediplomeerd Makeup artist én hairstylist

Ik ben een makeup artist én hairstylist; bij mij kun je zowel voor je bruidsmake-up als bruidskapsel terecht

Z

Producten van hoge kwaliteit

Ik gebruik producten van hoge kwaliteit zoals KEUNE, Schwarzkopf Pro, Max Pro en Babyliss

Z

Op locatie

Ik kom op jouw trouwdag op locatie

Z

Hairextensions

Inbegrepen in ieder pakket. Na de bruiloft stuur je ze weer naar me terug.