UA-158950051-2

Bruidskapsel

Een bruidskapsel : Opgestoken, Hollywood wave, losse krullen, de opties zijn oneindig. Des te lastiger soms om dan een goede keuze te maken. Geen zorgen, hier ga ik jou bij helpen. Het bruidskapsel bestaat uit een patroon. Dat betekent dat we voordat de proefsessie plaats vindt af zullen stemmen welk bruidskapsel jouw voorkeur heeft. 

Een bruidskapsel ; hoe maak je de juiste beslissing?

We beginnen met een proefsessie. Voor alleen het bruidskapsel duurt dit gemiddeld 2 a 2,5 uur. Wil je dit combineren met bruidsmakeup dan moet je ongeveer met 4 uur rekening houden. Samen kijken we naar de structuur van je haar en welke kapsels hierbij te realiseren zijn. Het kapsel moet tenslotte de hele dag in model blijven. 

Plan de proefsessie op tijd in

Het is aan te raden om de proefsessie ruim op tijd in te plannen. Zo kunnen we testen of je ergens allergisch voor bent en of alles werkt zoals tijdens de proefsessie besproken. Eerder inplannen mag natuurlijk ook als je het fijn vindt om alles alvast geregeld te hebben.

Bruidskapsel én bruidsmakeup ; bij mij ben je voor beide aan het juiste adres

Omdat ik veel producten en tools heb om mee te werken en we vooraf niet weten welke look het uiteindelijk wordt en wat het beste bij je past, vindt de proefsessie plaats in mijn studio. Hier leg ik alles uit zodat je weet wat je op de bruiloft zelf van mij kunt verwachten. Na de proefsessie heb je 14 dagen de tijd om je reservering definitief te maken.

Wat kan ik nog meer voor jou betekenen?

Wil jouw (schoon)moeder, bruidsmeisjes of andere gasten van de bruiloft hun kapsel laten verzorgen? Dat kan! Afhankelijk van de beschikbare tijd doe ik dit zelf. Mocht het niet in te meten zijn, dan schakel ik indien jij akkoord bent de hulp in van hairstylisten in mijn netwerk. Neem voor informatie contact met mij op.
En niet onbelangrijk om te melden is dat ik / wij op de bruiloft zelf op locatie komen. Kijk hier voor meer informatie en de mogelijkheden.  
Bruidsstylist | Michelle Veronique | Make-up & Hair
Z

Gediplomeerd

Ik ben gediplomeerd hairstylist & visagist

Z

Geen KM vergoeding

Bij mij betaal je geen km vergoeding maar de kosten die volgens de ANWB routeplanner worden aangegeven

Z

Kopen of huren

Je kunt bij mij hairextensions huren én kopen

Z

Makeup artist én hairstylist

Ik ben een makeup artist én hairstylist; bij mij kun je zowel voor je bruidsmake-up als bruidskapsel terecht

Z

Producten van hoge kwaliteit

Ik gebruik producten van hoge kwaliteit zoals KEUNE, Schwarzkopf Pro, Max Pro en Babyliss

Z

Op locatie

Ik kom op jouw trouwdag op locatie