UA-158950051-2

Bruidskapsel

Op zoek naar een hairstylist voor jouw bruidskapsel? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! De mogelijkheden zijn oneindig : Opgestoken, Hollywood wave, losse krullen. Des te lastiger soms om dan een goede keuze te maken. Geen zorgen, hier ga ik jou bij helpen. Het bruidskapsel bestaat uit een patroon. Dat betekent dat we voordat de proefsessie plaats vindt af zullen stemmen welk bruidskapsel jouw voorkeur heeft. 

Een bruidskapsel ; hoe maak je de juiste beslissing?

We beginnen met een proefsessie. Voor alleen het bruidskapsel duurt dit gemiddeld 2 uur. Wil je dit combineren met bruidsmakeup dan moet je ongeveer met 3 uur rekening houden. Samen kijken we naar de structuur van je haar en welke kapsels hierbij te realiseren zijn. Het kapsel moet tenslotte de hele dag in model blijven. Onthoud daarnaast dat een proefsessie een moment is waarop we jouw gekozen kapsel uitproberen en dit uiteindelijk misschien niet de look is waarvoor je kiest. Wil je een andere look, dan zal er een nieuwe proefsessie moeten worden ingepland. 

Plan de proefsessie op tijd in

Het is daarom aan te raden om de proefsessie ruim op tijd in te plannen. Ik doe natuurlijk mijn uiterste best maar we moeten realistisch blijven want over smaak valt niet te twisten. Mocht het zo zijn dat je minder tevreden bent over het eindresultaat dan is er nog voldoende ruimte om met iemand anders een afspraak in te plannen.
  

Bruidskapsel én bruidsmakeup ; bij mij ben je voor beide aan het juiste adres

Omdat ik veel producten en tools heb om mee te werken en we vooraf niet weten welke look het uiteindelijk wordt en wat het beste bij je past, vindt de proefsessie plaats in mijn studio. Hier leg ik alles uit zodat je weet wat je op de bruiloft zelf van mij kunt verwachten. Na de proefsessie heb je 7 dagen de tijd om je reservering definitief te maken.

Wat kan ik nog meer voor jou betekenen?

Wil jouw (schoon)moeder, bruidsmeisjes of andere gasten van de bruiloft hun kapsel e/of makeup laten verzorgen? Dat kan! Afhankelijk van de beschikbare tijd doe ik dit zelf. Mocht het niet in te meten zijn, dan schakel ik indien jij akkoord bent de hulp in van mijn netwerk.
Neem voor informatie contact met mij op. 
En niet onbelangrijk om te melden is dat ik / wij op de bruiloft zelf op locatie komen. Kijk hier voor meer informatie en de mogelijkheden.  
Bruidsstylist | Michelle Veronique | Make-up & Hair
Z

Gediplomeerd Makeup artist én hairstylist

Ik ben een makeup artist én hairstylist; bij mij kun je zowel voor je bruidsmake-up als bruidskapsel terecht

Z

Producten van hoge kwaliteit

Ik gebruik producten van hoge kwaliteit zoals KEUNE, Schwarzkopf Pro, Max Pro en Babyliss

Z

Op locatie

Ik kom op jouw trouwdag op locatie

Z

Hairextensions

Je kunt deze bij mij huren of kopen