UA-158950051-2

Bruidskapsel

LIFE IS TOO SHORT TO HAVE BORING HAIR

Een prachtig bruidskapsel mag niet ontbreken op zo’n mooie dag. Vooraf heb je wellicht al bedacht welke look je wilt.

Het creëren van een bruidskapsel is meestal verdeeld in een aantal fasen, namelijk het droog föhnen en de krulrollen zetten, waarna de makeup wordt aangebracht om dan vervolgens het haar te stylen en in model te brengen.
   
We beginnen met een proefsessie. Dit duurt gemiddeld 1,5 tot 2 uur.
Samen kijken we naar de structuur van je haar en welke kapsels hierbij te realiseren zijn. Het kapsel moet tenslotte de hele dag in model blijven.
Het is aan te raden om de proefsessie ruim 10 weken voor de bruiloft in te plannen. Zo kunnen we testen of je ergens allergisch voor bent en of alles werkt zoals tijdens de proefsessie besproken. Eerder inplannen mag natuurlijk ook als je het fijn vindt om alles alvast geregeld te hebben.
 
Omdat ik enorm veel producten en tools heb om mee te werken en we vooraf niet weten welke look het uiteindelijk wordt en wat het beste bij je past, vindt de proefsessie plaats in mijn studio. Hier leg ik alles uit zodat je weet wat je op de bruiloft zelf van mij kunt verwachten. Na de proefsessie heb je 14 dagen de tijd om je reservering definitief te maken.
 
De proefsessie kan ook ingepland worden voor de moeder van de bruid en of bruidegom en eventuele andere leden van de familie of gasten van de bruiloft. Op de bruiloft zelf kom ik op locatie. 
 
Ben je naast het bruidskapsel ook op zoek naar bruidsmake-up? Kijk hier dan voor meer informatie en de mogelijkheden. 
Z

Gediplomeerd

Ik ben gediplomeerd hairstylist & visagist

Z

Geen KM vergoeding

Bij mij betaal je geen km vergoeding maar de kosten die volgens de ANWB routeplanner worden aangegeven

Z

Kopen of huren

Je kunt bij mij hairextensions huren én kopen

Z

Makeup artist én hairstylist

Ik ben een makeup artist én hairstylist; bij mij kun je zowel voor je bruidsmakeup als bruidskapsel terecht

Z

Producten van hoge kwaliteit

Ik gebruik producten van hoge kwaliteit zoals KEUNE, Schwarzkopf Pro, Max Pro en Babyliss

Z

Proefsessie

De proefsessie is gratis