UA-158950051-2

Bruidsmake-up en kapsel aan huis

Jouw bruidsmake-up en kapsel aan huis laten verzorgen? Dat kan! Als bride to be heb je bij het organiseren van je bruiloft al genoeg dingen aan je hoofd. Het is een spannende tijd en een hoop geregel. Hoe fijn is het in dat geval als je voor jouw bruidskapsel en bruidsmake up een visagist in kunt schakelen die op locatie komt. Naast dat je dit als bruid graag goed geregeld wilt hebben zou je dit wellicht ook geregeld willen hebben voor jouw moeder, schoonmoeder en bruidsmeisjes. Bij Michelle Veronique ben je voor hiervoor aan het juiste adres.

TIP:  BRUIDSMAKE UP DO’S & DON’TS 

Eén van de dingen waar je als bride to be op let bij het regelen van de bruiloft zijn de kosten. Zo ook de kosten voor jouw bruidsmake-up en kapsel aan huis. In mijn prijslijst lees je meer terug over de tarieven die ik hanteer.

Waarom voor mij kiezen?

Er is enorm veel aanbod op dit vlak. Iedereen hanteert zijn of haar eigen stijl en waarschijnlijk ben je op mijn website terecht gekomen omdat mijn stijl jou al aanspreekt. Dat is natuurlijk een groot compliment, maar wat ik net zo belangrijk vind is dat je een goed gevoel hebt bij mij. Ik start mede daarom altijd met de proefsessie. Dit is namelijk hét moment om elkaar te leren kennen en jouw wensen te bespreken. Ik vind het erg belangrijk dat je je op jouw gemak voelt bij mij en tevreden bent met mijn werk.

Op de bruiloft en de weg ernaartoe wil je hier namelijk geen stress over ervaren. Als je tevreden bent met het resultaat van de proefsessie dan heb je 14 dagen de tijd om de afspraak te bevestigen en de betaling te voldoen. Zo hebben wij beiden de garantie dat de boeking definitief is gemaakt.

TIP : WAAR MOET JE OP LETTEN BIJ HET KIEZEN VAN EEN BRUIDSKAPSEL?  

Gemiddeld duurt een proefsessie 3 a 4 uur waar we direct een bruidsmake-up look en kapsel uitproberen. Het is raadzaam om voorafgaand aan deze afspraak bruidsmake-up voorbeelden op te zoeken zodat we die look toe kunnen passen. Voor wat betreft het haar is het moeilijk om dit vooraf te bepalen, want het hangt af van de structuur en lengte van jouw haar, of we met clip in extensions gaan werken en of je haar accessoires wilt gebruiken of een sluier wilt gaan dragen. Ik streef er in ieder geval naar om jouw wensen waar mogelijk waar te maken. De proefsessie vindt in mijn studio plaats. Op de bruiloft zelf kom ik op locatie.

Het lijkt mij fantastisch om een mooie bijdrage te mogen leveren op jouw bruiloft! Neem voor vragen en de mogelijkheden contact met mij op. Ik kijk ernaar uit om jou te ontmoeten!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zeven − een =

Bruidsmakeup

Laten we eerlijk zijn; Op de bruiloft draait het natuurlijk om jou!

Bruidskapsel

Een prachtig bruidskapsel mag niet ontbreken op zo’n mooie dag. Vooraf heb je wellicht al bedacht welke look je wilt.

Workshops

Wil jij leren hoe je een mooie naturel of glam makeup look creëert?

Recente blogs