UA-158950051-2

BRUIDSMAKEUP & HAAR

Wil jij jouw bruidsmakeup & haar laten verzorgen door een ervaren bruidsstyliste? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik help jou graag om je de allerbeste versie van jezelf te voelen!

 

Allereerst natuurlijk gefeliciteerd met het plannen van jouw trouwdag! Op een van de belangrijkste dagen van je leven wil je kunnen ontspannen, wetende dat je er de hele dag fantastisch uit zult zien. Met mijn bruidsmakeup & haar services help ik je graag om je zelfverzekerd en mooi te voelen. Zo kun jij terug kijken op een fantastische dag met prachtige foto’s en precies herinneren hoe geweldig je je voelde.

 

MET BRUIDSMAKEUP & HAAR DE ALLERBESTE VERSIE VAN JEZELF VOELEN!

 

Ik geloof dat make-up je natuurlijke schoonheid zou moeten verbeteren in plaats van het te maskeren. Het is zo belangrijk om je nog steeds als jezelf te voelen, maar een iets meer gepolijste versie. Mijn specialisatie ligt bij glam bruidsmakeup. Daarbij kun je denken aan een mooie contour, false lashes en een mooie highlighter. Maar wil jij liever zonder false lashes dan is dat uiteraard ook prima. Het valt mij op dat bruiden vaak bang zijn dat het al gauw too much wordt en niet meer natuurlijk oogt. Maar eenmaal in mijn stoel merken ze dat een naturel make-up look ook te bereiken valt met wat extra make-up. Het moet namelijk de hele dag goed in model blijven. Ook worden er onder andere foto’s gemaakt op jouw trouwdag en daar moet ik bij de make-up look ook rekening mee houden. Het gaat hierbij om de juiste kleur, glans maar ook gematteerde delen van jouw gezicht waardoor het op de foto’s goed tot zijn recht komt. 

 

Ik ben enorm gepassioneerd door bruiloften en mijn bruiden. Het is uiterst aanstekelijk als een bruid houdt van wat we samen bereiken en ik streef ernaar om jou de look te geven die je graag wilt.

 

Het toevertrouwen van je bruidsmakeup & haar aan een professionele bruidsstyliste is een belangrijke stap. Een bruidsstyliste zal goed op de details van je uiterlijk moeten letten. Het is namelijk van essentieel belang dat de bruidsmake-up en het bruidskapsel goed samen komen. Doordat we voorafgaand aan de trouwdag een proefsessie inplannen kunnen we alle details samen bespreken en uitproberen. Weet je niet welke look je eigenlijk wilt of wat mooi staat? Geen probleem. Met mijn kennis en ervaring als bruidsstyliste komt dat helemaal goed.

 

De mooiste en meest intense dag in het leven van elke vrouw moet absoluut perfect zijn. Het zal namelijk een blijvende herinnering zijn voor jou als bruid en jouw partner. Tegelijkertijd is het ook een onvergetelijke dag voor degenen die er samen met jou aan deelnemen. Het zal worden vastgelegd door middel van foto en video en gedeeld worden op social media. Dan moet het er natuurlijk allemaal perfect uitzien!

 

Het toevertrouwen van je bruidsmakeup & haar aan een professionele bruidsstyliste is een belangrijke stap.

 

Jij, als bruid, bent op de trouwdag het middelpunt.  Je wilt je uiteraard op je mooist voelen en het ook zijn. Ik help je graag die schoonheid te benadrukken. Jouw uitstraling en de emoties die dag doen de rest en zullen prachtig samen komen met de jurk, accessoires, bruidsmake-up, bruidskapsel en sfeer van deze speciale dag.

 

Als je mij boekt dan starten we eerst met een telefonische kennismaking. Aan de hand van ons gesprek plannen wij een proefsessie in. Dit is een fundamenteel moment waarop vragen kunnen worden gesteld en we samen tot de perfecte look komen. Op de trouwdag zelf kom ik op locatie door heel Nederland en indien gewenst daarbuiten. Neem voor de mogelijkheden vooral per whatsapp, telefoon of mail contact met mij op.

 

Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten!

 

Liefs,

 

 

 

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 × 4 =

Bruidsmakeup

Laten we eerlijk zijn; Op de bruiloft draait het natuurlijk om jou!

Bruidskapsel

Een prachtig bruidskapsel mag niet ontbreken op zo’n mooie dag. Vooraf heb je wellicht al bedacht welke look je wilt.

Workshops

Wil jij leren hoe je een mooie naturel of glam makeup look creëert?

Recente blogs