UA-158950051-2

BRUIDSMAKEUP WORKSHOP

Wil jij je bruidsmakeup skills uitbreiden? Dan is deze bruidsmakeup workshop iets voor jou! 

Leer mijn tips & tricks

De workshop

De workshop duurt in totaal 4,5 uur van 10:00 tot 14:30 uur.  Gedurende 4 uur zullen we dieper in gaan op de producten en materialen die ik gebruik om mijn werk goed te kunnen doen. De workshop heeft als doel jou met nieuwe kennis naar huis te laten gaan en om je enthousiast te maken wellicht uit je comfort zone te stappen. Tijdens deze workshop creëren we mijn signature look (of een andere gewenste look) en leer ik je een aantal van mijn tips & tricks. Zo komt kort de basis aan bod (huidtype, kleur, oneffenheden etc). Maar verder o.a. de contour, houdbaarheid van de makeup en nadruk op de ogen. 

 

 Leer mijn signature look  

  

Wat zit er in het pakket?

Uiteraard een drankje en een hapje. Daarnaast stel ik een aantal producten en materialen ter beschikking om gebruik van te maken. Denk hierbij aan makeup kwasten en tools, false lashes, maar ook makeup van oa merken zoals Charlotte Tilbury, Nars, Tarte en Chanel. Zo kun je zelf ervaren hoe deze producten werken voordat je ze eventueel zelf aanschaft. Een ideale manier om te ervaren wat goed bij je past en wat voor jou lekker werkt. Je krijgt een werkboekje waar je aantekeningen in kunt maken en waarin ik een aantal dingen vermeld die handig zijn om te weten. Afsluitend maken we foto’s van jouw werk zodat je deze op je socials kunt delen. En natuurlijk krijg je een certificaat van deelname. 

Wat verwacht ik van jou?

Je zult een model mee moeten nemen op wie jij je look gaat toepassen. Daarnaast zul je je eigen kwasten set en makeup kit mee moeten nemen. Er zijn namelijk altijd producten waar jij graag mee werkt, die ik niet heb of waar we samen naar kunnen kijken en waar ik je nog wat advies over kan geven. 

 

Voor wie is de workshop?

Mijn insteek is dat niemand is uitgeleerd. We kunnen uiteindelijk allemaal van elkaar leren. Maar soms zie je looks bij iemand voorbij komen die je aanspreken en waar je toch meer van wilt weten. Ik ben elke dag bezig met makeup. Voor mij is dit mijn core business en mijn eerste liefde; de kapsels zijn er in de loop van tijd bij gekomen. Ik durf dus best te zeggen dat ik in al die jaren inmiddels aardig wat kennis heb opgedaan en die kennis wil ik graag met jou delen. Voel jij dat je eigenlijk vaak hetzelfde doet? Dat je vast loopt en wellicht soms wat onzeker wordt of je het nog wel goed genoeg kan? Wil je een keer uit je comfort zone stappen en nieuwe dingen leren? Of ben je beginnend makeup artiest in de bruidswereld en wil je een goede basis leggen? Welke reden je ook hebt; ik ben ervan overtuigd dat je na deze workshop met nieuwe kennis naar buiten wandelt. 

 

Je bent nooit uitgeleerd! 

Wat kost het en waar vindt het plaats?

De investering die je maakt is €395,- ex btw. Dit is een zakelijke uitgave die je via je boekhouder 100% zakelijk op kunt voeren.  Dit geldt in geval je je vakkennis op peil wilt houden. Meer informatie lees je hier. Het zal plaats vinden in Weesp. Er is plek voor maximaal 5 personen.

 Je gaat met nieuwe kennis naar huis! 
   

Wil jij meer informatie?

Of ben je bereid de stap te nemen en je in te schrijven? Of meer behoefte aan een één op één training of met een team? Vul dan onderstaand contact formulier in. Ik hoop je gauw te zien om samen die fantastische look(s) te creëren!  

  
 
Bruidsstylist | Michelle Veronique | Make-up & Hair