UA-158950051-2

BRUIDSMAKEUP

Wil jij je bruidsmakeup uit handen geven? Als professioneel makeup artiest ben je bij mij aan het juiste adres. Ik wil jou helpen je natuurlijke schoonheid te benadrukken. Of dit nu een soft glam of full glam look is; mijn doel is om jou nog meer in je kracht te laten staan op deze fantastische dag.

Plan je proefsessie op tijd in

De proefsessie

We beginnen met een proefsessie. Voor alleen de bruidsmakeup duurt dit gemiddeld 1 a 1,5 uur. Je kunt er ook voor kiezen om jouw bruidskapsel te laten doen. Dit zal dan door Kelly Baron van Baron Academy worden opgepakt. In dit geval zul je ongeveer met in totaal 3 uur rekening moeten houden. De proefsessie is bedoeld als moment om jouw gekozen bruidslook uit te proberen. Het kan voor komen dat dit uiteindelijk misschien niet de look is waarvoor je kiest. Wil je een andere look uitproberen dan zal er een nieuwe proefsessie ingepland moeten worden. Uiteraard doe ik er alles aan om je met de gewenste look naar buiten te laten lopen. 

 
 Geen idee wat je wilt? Geen probleem! 
  

Wat te verwachten?

Voorafgaand aan de proefsessie vraag ik je om wat inspiratie foto’s te sturen en op basis van die foto’s neem ik je mee in de mogelijkheden die er zijn. Ik begin altijd rustig zodat we kleuren en extra opties op kunnen bouwen en toe kunnen voegen. Mocht je geen idee hebben wat je wilt qua bruidsmakeup look dan kun je mij ook gewoon mijn ding laten doen. Tenslotte heb je mij geselecteerd omdat mijn stijl jou erg aanspreekt. Het leuke hiervan is dat je er op die manier heel goed achter komt wat je mooi vindt of wat juist niet. Je geeft je op die manier meer over aan het moment en denkt hiermee wat meer out of the box. 

 

Wanneer de proefsessie inplannen?

Het is aan te raden om de proefsessie ruim op tijd in te plannen. Ik plan deze graag een aantal maanden tot een half jaar voor jouw trouwdag in. Ik ben zelf getrouwd en weet als geen ander hoe fijn het is als je de bruidsmakeup look af kunt vinken. Ik doe mijn uiterste best om jouw droomlook te realiseren. Maar we moeten realistisch blijven want over smaak valt niet te twisten. Mocht het zo zijn dat je minder tevreden bent over het eindresultaat dan is er nog voldoende ruimte om met iemand anders een afspraak in te plannen. Ik heb echter het idee dat het helemaal goed moet komen gezien de voorgaande bruiden die stuk voor stuk zeer tevreden waren.

 

Bruidsmakeup die past bij wie jij bent. Naturel, soft glam of full glam ; alles is mogelijk! 

Waar vindt de proefsessie plaats?

Omdat ik veel producten en tools heb om mee te werken en we vooraf niet weten welke look het uiteindelijk wordt en wat het beste bij je past, vindt de proefsessie plaats in mijn studio. Hier leg ik alles uit zodat je weet wat je op de bruiloft zelf van mij kunt verwachten. Na de proefsessie heb je 7 dagen de tijd om je reservering definitief te maken.
 

Wat kan ik nog meer voor jou betekenen?

Wist je dat ik meerdere opties aanbied en dat je een touch up bij kunt boeken? Wil jij je geen moment zorgen maken over de houdbaarheid van jouw bruidsmakeup dan kan ik erbij blijven om je later van die of meerdere touch ups te voorzien. Alle opties vind je op de prijslijst pagina. 

 
 Verschillende pakketten met diverse mogelijkheden
   

En ook eventuele gasten?

Wil jouw (schoon)moeder, je bruidsmeisjes of andere gasten van de bruiloft hun make-up en/of kapsel laten verzorgen? Dat kan! De make-up verzorg ik en het kapsel zal door Kelly Baron uit handen worden genomen. Indien zij geen plek heeft dan heb ik nog een netwerk met haarstylistes die ingezet kunnen worden. Die persoon zal haar eigen tarieven en reiskosten hanteren. Iets om rekening mee te houden in de begroting. En niet onbelangrijk om te melden is dat ik / wij op de bruiloft op locatie komen.
 
Neem voor informatie contact met mij op. Kijk voor meer inspiratie ook even op mijn instagram account
  
 
Z

Op locatie

Tijdens de bruiloft kom ik op locatie

Z

Gediplomeerd Makeup artist

Ik ben een opgeleide makeup artist én focus constant op verbetering van de kwaliteit. 

Z

Producten van hoge kwaliteit

Ik gebruik producten van hoge kwaliteit zoals Charlotte Tilbury, Chanel, MAC, NARS, Too Faced.