UA-158950051-2

Bruidsmakeup

Passende bruidsmakeup voor jouw bruiloft? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Je hebt je natuurlijke schoonheid en je uitstraling natuurlijk al mee. Ik wil je graag helpen dit te benadrukken zodat jij je nog meer in je kracht voelt staan op deze fantastische dag.

We beginnen met een proefsessie. Dit duurt gemiddeld 1,5 uur. Het fijne van deze sessie is dat we kunnen kijken wat het beste werkt voor jouw huid en welke look uiteindelijk het beste bij jou past.
Het is aan te raden om de proefsessie ruim 10 weken voor de bruiloft in te plannen. Zo kunnen we testen of je ergens allergisch voor bent en of alles werkt zoals tijdens de proefsessie besproken. Eerder inplannen mag natuurlijk ook als je het fijn vindt om alles alvast geregeld te hebben.
 

Bruidsmakeup die past bij wie jij bent. Naturel, soft glam of full glam ; alles is mogelijk! 

Omdat ik veel producten en tools heb om mee te werken en we vooraf niet weten welke look het uiteindelijk wordt en wat het beste bij je past, vindt de proefsessie plaats in mijn studio. Hier leg ik alles uit zodat je weet wat je op de bruiloft zelf van mij kunt verwachten. Na de proefsessie heb je 14 dagen de tijd om je reservering definitief te maken.
 
Wat kan ik nog meer voor jou betekenen?
Wil jouw (schoon)moeder, bruidsmeisjes of andere gasten van de bruiloft hun make-up en/of kapsel laten verzorgen? Dat kan! Afhankelijk van de beschikbare tijd doe ik dit zelf. Mocht het niet in te meten zijn, dan schakel ik indien jij akkoord bent de hulp in van Kelly Baron. Zij zit al 15 jaar in het vak als hairstylist en is nationaal en internationaal gediplomeerd. Welk kapsel je ook in gedachten hebt, zij zorgt dat het een ieder hierin aan niets ontbreekt. Neem voor informatie contact met mij op. 
 
En niet onbelangrijk om te melden is dat ik / wij op de bruiloft zelf op locatie komen. 
 
Kijk hier voor meer informatie en de mogelijkheden.  
Z

Gediplomeerd

Ik ben gediplomeerd visagist en hairstylist 

Z

Geen KM vergoeding

Bij mij betaal je geen km vergoeding maar de kosten die volgens de ANWB routeplanner worden aangegeven

Z

Op locatie

Tijdens de bruiloft kom ik op locatie

Z

Makeup artist én hairstylist

Ik ben een makeup artist én hairstylist; bij mij kun je zowel voor je bruidsmake-up als bruidskapsel terecht

Z

Producten van hoge kwaliteit

Ik gebruik producten van hoge kwaliteit zoals MAC, NARS, Kryolan, ZOEVA en Charlotte Tilbury