UA-158950051-2

Passende bruidsmakeup voor jouw bruiloft? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Je hebt je natuurlijke schoonheid en je uitstraling natuurlijk al mee. Ik wil je graag helpen dit te benadrukken zodat jij je nog meer in je kracht voelt staan op deze fantastische dag.

Plan je proefsessie op tijd in

We beginnen met een proefsessie. Voor alleen de bruidsmakeup duurt dit gemiddeld 1 a 1,5 uur. Wil je dit combineren met het bruidskapsel dan moet je ongeveer rekening houden met 3 uur. De proefsessie is bedoeld als moment om jouw gekozen makeup look uit te proberen. Het kan voor komen dat dit uiteindelijk misschien niet de look is waarvoor je kiest. Wil je een andere look uitproberen dan zal er een nieuwe proefsessie ingepland moeten worden.
 
Het is aan te raden om de proefsessie ruim op tijd in te plannen. Ik doe natuurlijk mijn uiterste best maar we moeten realistisch blijven want over smaak valt niet te twisten. Mocht het zo zijn dat je minder tevreden bent over het eindresultaat dan is er nog voldoende ruimte om met iemand anders een afspraak in te plannen. .
 

Bruidsmakeup die past bij wie jij bent. Naturel, soft glam of full glam ; alles is mogelijk! 

Omdat ik veel producten en tools heb om mee te werken en we vooraf niet weten welke look het uiteindelijk wordt en wat het beste bij je past, vindt de proefsessie plaats in mijn studio. Hier leg ik alles uit zodat je weet wat je op de bruiloft zelf van mij kunt verwachten. Na de proefsessie heb je 7 dagen de tijd om je reservering definitief te maken.
 
Wat kan ik nog meer voor jou betekenen?
Wil jouw (schoon)moeder, bruidsmeisjes of andere gasten van de bruiloft hun make-up en/of kapsel laten verzorgen? Dat kan! Afhankelijk van de beschikbare tijd doe ik dit zelf. Mocht het niet in te meten zijn, dan schakel ik indien jij akkoord bent de hulp in van hairstylisten in mijn netwerk. En niet onbelangrijk om te melden is dat ik / wij op de bruiloft zelf op locatie komen. Neem voor informatie contact met mij op. 
  
 
Kijk hier voor meer informatie en de mogelijkheden.  
Z

Op locatie

Tijdens de bruiloft kom ik op locatie

Z

Gediplomeerd Makeup artist én hairstylist

Ik ben een makeup artist én hairstylist; bij mij kun je zowel voor je bruidsmake-up als bruidskapsel terecht

Z

Producten van hoge kwaliteit

Ik gebruik producten van hoge kwaliteit zoals MAC, NARS, Kryolan, ZOEVA en Charlotte Tilbury