UA-158950051-2

Bruidsstyliste Amstelveen

Wat leuk! Jij hebt waarschijnlijk gezocht op google naar: ‘bruidsstyliste Amstelveen’. Zodoende kwam je hoogstwaarschijnlijk op mijn website terecht. Ik hoop jouw vragen te kunnen beantwoorden en je te kunnen overtuigen dat mijn vaardigheden en professionalisme exact zijn wat jij zoekt.

Ik heb een studio aan huis. Deze gebruik ik voor de proefsessies. Voor de bruidsstyling zelf kom ik op locatie. Wel zo handig, want als bruid wil je je daar op je trouwdag geen zorgen meer over maken.  Je bent dan zo zenuwachtig dat alles soepel moet verlopen. Ik neem je die stress graag uit handen zodat jij zorgeloos kunt genieten.

 

JIJ HEBT WAARSCHIJNLIJK GEZOCHT OP GOOGLE NAAR: ‘BRUIDSSTYLISTE AMSTELVEEN’

 

Ik werk met name als bruidsstyliste. Daarnaast word ik ook met regelmaat geboekt voor de visagie en de hairstyling tijdens een zwangerschapsshoot en bij bridal boudoir fotografie. Hier werk ik samen met een aantal fotografen in de omgeving van Aalsmeer en elders in het land.  De fotosessies vinden plaats in hun studio waar alles er op ingericht is. Wat ook enorm fijn is, is dat mijn team uit alleen maar vrouwen bestaat. Stuk voor stuk enorm lieve down to earth dames die je direct op je gemak stellen. Je kunt je hierdoor snel ontspannen en het optimale resultaat behalen. Het is super fijn om jou daarbij te mogen ondersteunen door je net even die extra glam te geven waardoor je nog meer gaat stralen. Wil je liever zelf voor die glam zorgen? Geen probleem. Lees in dat geval mijn blog met beauty tips om je hiermee vooruit te helpen.

 

WAT DOE IK ALS BRUIDSSTYLISTE? 

 

Bruidsstyling betekent dat ik de make-up en het kapsel verzorg. Je kunt er bij mij voor kiezen om het los te boeken of in een pakket. Neem vooral een kijkje bij mijn services en bijbehorende prijslijst voor meer informatie over de mogelijkheden. Woon jij (in de buurt van) Amstelveen? In dat geval kan de proefsessie ook bij jou thuis plaats vinden.  

Er zijn een hoop voordelen om jouw bruidsstyling bij 1 bedrijf te boeken. Om te beginnen biedt het vaak een financieel voordeel. Reiskosten betaal je bijvoorbeeld maar voor 1 persoon. Daarnaast biedt men vaak pakketkorting aan. Een ander voordeel is dat je met die ene persoon de totaal look op elkaar af kunt stemmen. Op de trouwdag lopen de make-up artiest en hairstylist elkaar niet in de weg. Dit is namelijk iets wat met een goede planning allemaal door één en dezelfde bruidsstylist opgepakt kan worden. En nog iets wat niet onbelangrijk is; Als je een goed gevoel hebt bij iemand dan hoef je ook niet meer verder te zoeken. In dat geval zit het gewoon goed.

ALS MAKE-UP ARTIEST & HAIRSTYLIST BEN IK IN AMSTELVEEN CENTRAAL GELEGEN

Als make-up artiest & hairstyliste in Amstelveen ben ik redelijk centraal gelegen. Zo kan ik overal in Nederland met ongeveer max 1,5 uur zijn. Woon jij buiten Noord-Holland dan is dat dus geen enkel probleem. Ik stap in de auto en kom graag naar jou toe. Alles is wat dat betreft bespreekbaar. En zoals eerder gezegd kom ik voor de visagie en de hairstyling graag op locatie.  Ik hoop je in ieder geval gauw te ontmoeten!

Wil je meer weten over de dienst: Bruidsstyliste Amstelveen? Neem dan contact op met mij.

 

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

drie × drie =

Bruidsmakeup

Laten we eerlijk zijn; Op de bruiloft draait het natuurlijk om jou!

Bruidskapsel

Een prachtig bruidskapsel mag niet ontbreken op zo’n mooie dag. Vooraf heb je wellicht al bedacht welke look je wilt.

Workshops

Wil jij leren hoe je een mooie naturel of glam makeup look creëert?

Recente blogs