UA-158950051-2

BRUIDSVISAGIE & KAPSEL

Ben je op zoek naar een bruidsstyliste die jouw bruidsvisagie & kapsel kan verzorgen? 

Ik help jou graag om de bruidslook te creëren die jij graag wilt! Mijn aanpak is volledig op maat gemaakt en ik zal nauw met je samenwerken om een ​​look te creëren die een echte weerspiegeling is van je persoonlijkheid en waar je je gelukkig en comfortabel bij voelt. Mijn specialiteit is de glam bridal look. Natuurlijk maar toch even iets extra’s. Denk hierbij aan een mooie contour, wellicht false lashes en een mooie highlighter. Ook past een hollywood wave hier erg mooi bij. Maar het belangrijkste van alles is dat het een look wordt die jij graag wilt.

 

JIJ WILT JOUW BRUIDSVISAGIE & KAPSEL NATUURLIJK UITBESTEDEN AAN EEN ERVAREN BRUIDSSTYLISTE

Ik ben gefascineerd door de manier waarop haar en make-up kunnen transformeren. Het is enorm belangrijk dat ik tegemoet kom aan jouw wensen. Ook is het leuk om soms net een stapje verder te gaan waardoor je buiten je comfortzone treedt en ziet wat er nog meer aan mogelijkheden zijn. Wat mij enorm blij maakt is dan de reactie die ik gaandeweg en naderhand krijg van de bruiden. De reactie is dan vaak  “Wow, ik herken mezelf niet meer, ik lijk wel een celebrity”. Of “Ik wist niet dat dit mij zo mooi kon staan”! Of “Ik heb me in tijden niet zo mooi gevoeld”. Je kunt je voorstellen dat ik daar een enorm trots gevoel van krijg.

 

MET MIJN ERVARING WIL IK JOUW BRUIDSVISAGIE & KAPSEL NAAR EEN HOGER NIVEAU TILLEN

Alles komt samen. Denk hierbij aan jouw trouwjurk, een fantastisch paar schoenen en de accessoires. Met mijn ervaring wil ik jouw bruidsvisagie & kapsel naar een hoger niveau tillen.

 

Je trouwdag kan een emotionele tijd zijn. Tranen zullen stromen, knuffels zullen volgen en op een dag vol liefde en mensen kan het een tol eisen van je haar en make-up. Als je bedenkt hoe lang je make-up een normale werkdag meegaat, weet je dat het gedurende de dag beweegt en vervaagt. Een goede bruidsvisagie & haar artiest zorgt er natuurlijk voor dat jouw look een veel intensere dag aan kan dan een op kantoor. Maar wellicht is het een idee is om de mogelijkheid te hebben om te bij te laten werken wanneer je het nodig hebt of zin in hebt. Want wist je dat je mij ook kunt boeken voor een touch-up of voor de hele dag? Misschien wil jij gedurende de dag wel een andere look. Het is tevens een moment op de dag waarop het jou de ruimte geeft om even te ontspannen. In ieder geval iets om over na te denken.

Jij, als bruid, bent op de trouwdag het middelpunt.  Je wilt je uiteraard op je mooist voelen en het ook zijn. Ik help je graag die schoonheid te benadrukken. Jouw uitstraling en de emoties die dag doen de rest en zullen prachtig samen komen met de jurk, accessoires, bruidsmake-up, bruidskapsel en sfeer van deze speciale dag.

 

Als je mij boekt dan starten we eerst met een telefonische kennismaking. Aan de hand van ons gesprek plannen wij een proefsessie in. Dit is een fundamenteel moment waarop vragen kunnen worden gesteld en we samen tot de perfecte look komen. Op de trouwdag zelf kom ik op locatie door heel Nederland en indien gewenst daarbuiten. Neem voor de mogelijkheden vooral per whatsapp, telefoon of mail contact met mij op.

 

Ik kijk ernaar uit om jou te ontmoeten!  

Liefs,

 

 

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

een × een =

Bruidsmakeup

Laten we eerlijk zijn; Op de bruiloft draait het natuurlijk om jou!

Bruidskapsel

Een prachtig bruidskapsel mag niet ontbreken op zo’n mooie dag. Vooraf heb je wellicht al bedacht welke look je wilt.

Workshops

Wil jij leren hoe je een mooie naturel of glam makeup look creëert?

Recente blogs