UA-158950051-2

Bruidsvisagie

 

Wat is het toch heerlijk om met je bruiloft bezig te zijn, waaronder de bruidsvisagie en het bruidskapsel. Ondanks dat er een hoop geregel bij komt kijken is dat geen spelbreker en is er genoeg om blij van te worden. Mijn bruiloft zou 11 juli dit jaar plaats vinden. Ik had alles al in kannen en kruiken maar plots kwam corona om de hoek kijken. Er waren zoveel beperkingen op de trouwlocatie dat ik er samen met mijn partner voor heb gekozen om het die dag niet door te laten gaan. Zo konden wij bijvoorbeeld maar de helft van het gasten aantal uitnodigen. Daarnaast was een mogelijke boete die door de overheid zou worden uitgedeeld bij een overtreding voor onze rekening. Daar wil je dus allemaal niet aan denken op de mooiste dag van je leven. 

 

BRUIDSVISAGIE IS VAN BIJZONDER TOEGEVOEGDE WAARDE

 

Ik dacht dat er met mij veel bruiden zijn die ervoor kiezen om de bruiloft dit jaar niet door te laten gaan. Maar niets is minder waar. Ik word nog steeds veel geboekt en de bruiden die ik spreek laten zich absoluut niet uit het veld slaan. Dit vind ik prachtig. Uiteindelijk maakt het namelijk niet uit hoe groot of hoe klein de bruiloft is. Het draait om de liefde die je voor elkaar hebt. Op die manier wordt ook die aangepaste bruiloft de mooiste dag van je leven. Ik ben dus overstag en heb samen met mijn partner besloten om de bruiloft toch door te laten gaan. Dit wordt kleiner, intiemer en op een andere locatie maar zeker net minder speciaal. 

 

Zoals ik al zei heb ik alles voor de bruiloft al geregeld. De trouwjurk heb ik bij Koonings bruidsmode in Deurne gekocht. Echt een waar paradijs vol met trouwjurken. Ik raad het je aan om daar zeker een kijkje te gaan nemen. Ook had ik al over mijn bruidsvisagie en bruidskapsel nagedacht. Mijn goede vriendin Kelly Baron van Baron Academy is een ster in het maken van prachtige bruidskapsels. Zij stond al in de startblokken om mij tijdens de trouwdag van een prachtig kapsel te voorzien. De bruidsvisagie zou ik zelf doen. Ik ken alle ins en outs en dan is het best lastig dit dan uit handen te geven. Het is heerlijk om met de totale look bezig te zijn. Zo heb ik een Pinterest moodboard aangemaakt om mooie looks te verzamelen. 

 

MET MIJN ALLROUND ERVARING IN BRUIDSVISAGIE EN BRUIDSKAPSELS HELP IK JOU DIE LOOK TE CREEEREN DIE JE GRAAG WILT

 

Maar hoe zit het met jou? Waar kan ik jou eventueel blij mee maken? Elke bruidsstyliste creëert haar eigen stijl. Op mijn Instagram pagina kom je daar wat voorbeelden van tegen. Ik hou van de natuurlijke look met wat extra glam. Daarbij kun je denken aan false lashes, een goede contour en pakkende highlighter. Een natuurlijke look betekent niet per sé dat ik weinig make-up gebruik. De bruidsmake-up moet namelijk de hele dag goed blijven zitten. Dat creëer je bijvoorbeeld door bepaalde gedeeltes van je gezicht te baken. Van die term heb je wellicht al eens gehoord. Bovenal is het voor mij belangrijk dat jij de look krijgt die je graag wilt. Als dat betekent dat je geen false lashes wilt en minder poeders en dergelijke dan is dat uiteraard geen enkel probleem. 

 

Met mijn allround ervaring in bruidsvisagie en bruidskapsels kan ik jou in ieder geval helpen die look te creëren die je graag wilt. Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten. Heb je nog vragen neem dan gerust per telefoon, mail of whatsapp contact met mij op. 

 

Veel liefs,

 

 

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

negen − 9 =

Bruidsmakeup

Laten we eerlijk zijn; Op de bruiloft draait het natuurlijk om jou!

Bruidskapsel

Een prachtig bruidskapsel mag niet ontbreken op zo’n mooie dag. Vooraf heb je wellicht al bedacht welke look je wilt.

Workshops

Wil jij leren hoe je een mooie naturel of glam makeup look creëert?

Recente blogs