UA-158950051-2

Verliefd, verloofd, ik ga trouwen….

‘Wat is het toch heerlijk, die romance van elkaar net leren kennen, niet wetend waar het jullie brengen zal. Het enige wat je wel weet is hoe gek jullie zijn op elkaar. Niets is te gek, teveel of raar, je kunt geen genoeg krijgen van elkaar en wil constant bij elkaar zijn. Je hebt die eeuwige glimlach op je gezicht, hebt amper eetlust en die vlinders gieren door je lijf.

In die gedachte blik ik terug op de eerste ontmoeting tussen mijn partner en mij. Dit moment gaat inmiddels ruim 14 jaar terug, we waren 19 bijna 20 toen wij elkaar leerden kennen. Echte puppy love al zeg ik het zelf, al voelden we ons destijds enorm volwassen en dachten we het allemaal wel te weten. Er is in die 14 jaar zoveel gebeurd! Inmiddels zijn we verloofd en gaan we bijna trouwen.

 

 YES! WE GAAN TROUWEN, MAAR WAAR MOET IK BEGINNEN?

 

Een spannende tijd dringt zich aan, want gemiddeld duurt het toch een jaar om alles van A tot Z te regelen. Het scheelt dat ik Weddingplanner ben geweest en diverse bruiloften heb mogen organiseren. Ik heb alles in al die jaren al uitgedacht, van de trouwlocatie tot aan de bruidsjurk. Mocht ik dan ooit ten huwelijk worden gevraagd, dan hoefde ik over dat soort grootse beslissingen niet lang meer na te denken. Ik heb er uiteindelijk even op moeten wachten 😉 maar het moment is eindelijk daar. 

Ik wist natuurlijk waar ik moest beginnen, maar ik snap dat het voor veel bruiden onder ons onduidelijk is. Wellicht was het jou al bekend, maar je kunt op de website van The Perfect Wedding een profiel aanmaken waarin je jouw bruiloft van A tot Z kunt organiseren. Los van alle leveranciers die daar zijn aangemeld kun je aan de hand van de bruiloft planner en de timeline precies zien wanneer je wat moet regelen. Enorm handig en goed overzichtelijk! Wat een hoop rust geeft en wat ik je adviseer om als eerste te regelen is de trouwlocatie. Ik was dit in augustus 2019 al aan het regelen maar ze waren al bijna volgeboekt voor 2020!

Waar ik ook snel bij was, was het regelen van de trouwfotograaf. Iedereen hanteert zijn eigen stijl, maar goeie trouwfotografen zijn vaak al een jaar vooruit volgeboekt. Ik heb zowel op google, pinterest als instagram gezocht en heb meerdere offertes opgevraagd bij diverse trouwfotografen. Let bijvoorbeeld op de uren die in hun pakket(ten) zitten, of je er een trouwalbum bij krijgt, wat een trouwalbum kost, hoeveel digitale foto’s je aangeleverd krijgt, of foto’s worden nabewerkt en of ze bijvoorbeeld alleen werken of met z’n tweeën en eventueel ook een videograaf mee kunnen nemen.

Wil je meer tips & tricks v.w.b. de trouwleveranciers en waar je als bruidspaar op moet letten bij het regelen van jullie bruiloft? Lees dan verder in mijn andere blogs.

  0 reacties

  Bruidsmakeup

  Laten we eerlijk zijn; Op de bruiloft draait het natuurlijk om jou!

  Bruidskapsel

  Een prachtig bruidskapsel mag niet ontbreken op zo’n mooie dag. Vooraf heb je wellicht al bedacht welke look je wilt.

  Workshops

  Wil jij leren hoe je een mooie naturel of glam makeup look creëert?

  Recente blogs