UA-158950051-2

Ik gooi het roer om.

IK GOOI HET ROER OM.

Ik gooi het roer om. Ik ga definitief stoppen. Dit gaat er veranderen. 

JE MOET JE DROMEN NAJAGEN

Hoe het allemaal begon

In 2019 ben ik gestart met mijn visagie opleiding bij JDO Academy. Dit heeft een half jaar geduurd. Dit was een allround visagie opleiding echter vond ik het meer gericht op fashion en backstage. Ik heb voordat ik hiermee begon een eigen bedrijf gehad als Weddingplanner. Dit bedrijf heb ik bijna 3 jaar gehad maar ik merkte dat al dat geregel niet bij mij paste. Wel is mijn hart altijd snel blijven kloppen door die romantiek in- en dromerige van de bruidswereld. Ook stond ik destijds tijdens klussen vaak over de schouder mee te kijken van de make-up artiest. Tijdens mijn visagie opleiding kwam ik er dus al gauw achter dat ik me wilde richten op bruiden. Zo ontstond mijn eigen bedrijf die ik vandaag de dag heb. In 2020 ben ik officieel begonnen en ben ik me na mijn opleiding nog verder gaan verdiepen in de materie van make-up. Makeup artiest worden is 1 ding, maar er goed in worden en blijven vereist veel toewijding en oefening. 

 

 Make-up artiest worden is 1 ding, maar er goed in worden en blijven vereist veel toewijding!   

  

Uitbreiden met haarstyling

Ik ben begonnen als makeup artiest en heb dit gaandeweg uitgebreid met het creëren van kapsels. Er was veel vraag naar en het is ideaal dat je beide aan kunt bieden. Ik heb er dan ook veel bruiden blij mee mogen maken. Maar telkens als ik bij een bruid was en de vraag kreeg: Wat vind je leuker, haar of make-up? dan kon ik niet anders dan concluderen dat het makeup is. Elke dag kijk ik visagie filmpjes, op zeer frequente basis oefen ik op modellen en ik probeer veel producten en technieken uit op mezelf. Alles om de beste te worden in mijn vak. En ik ben niet weg te slaan bij alle makeup winkels. Do I need to say more?

 

Je moet je dromen najagen

Na het overlijden van mijn vader eind 2022 ben ik alles in een ander daglicht gaan zien. Ik heb mijn studio opgezegd, ben verhuisd, er is een hoop veranderd. Je begint als het ware opnieuw in een nieuwe omgeving en dat is behoorlijk spannend en inspannend. Ik heb besloten voor mezelf te kiezen en datgene te doen wat ik echt leuk vind, waar ik echt intens gelukkig van word. Ik ga een stap terug zetten in het bijstaan van bruiden, dus de agenda voor 2024 is beperkt. Tegelijkertijd ga ik alleen nog maar mijn make-up diensten aanbieden en stop ik definitief met het aanbieden van haarstyling. Zou je beide willen als bruid, dan kun je Kelly Baron en mij samen boeken. Kelly zal dan het kapsel verzorgen en ik de make-up. Meer daarover lees je in mijn prijslijst. 

 

Je bent nooit uitgeleerd! 

Kwaliteit boven kwantiteit

De focus blijf ik dus leggen op de make-up. Ik wil dat het jou als bruid aan niets ontbreekt en die kwaliteit kun je dus uiteraard van mij blijven verwachten. In dit geval kies ik dus voor kwaliteit boven kwantiteit.  
   

Workshops

Tevens ga ik mij meer inzetten het aankomende jaar op workshops. Dit in de vorm van groepen voor ondernemers uit de branche. Zie mij niet als jouw concurrent maar als iemand die haar kennis graag met jou deelt. Houd mijn instagram account goed in de gaten om de actualiteiten op dit gebied te volgen. En wil je na het lezen van dit bericht meedoen aan mijn bruidsmakeup workshop op 3 december? Laat dan hieronder jouw contactgegevens achter, dan kom ik er zo snel als mogelijk bij jou op terug. Wil je in de toekomst met mij samenwerken op events? Neem dan ook contact met mij op. 

En voor alle bruiden die me al hadden geboekt voor het complete pakket (haar incl makeup) blijft dat uiteraard staan. Zo ook die geldende tarieven die daarop van toepassing zijn. 
 
Bruidsmakeup

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

een × 3 =

Bruidsmakeup

Laten we eerlijk zijn; Op de bruiloft draait het natuurlijk om jou!

Bruidskapsel

Een prachtig bruidskapsel mag niet ontbreken op zo’n mooie dag. Vooraf heb je wellicht al bedacht welke look je wilt.

Workshops

Wil jij leren hoe je een mooie naturel of glam makeup look creëert?

Recente blogs