UA-158950051-2

Makeup artiest en haarstylist voor bruiden

Ga jij trouwen? Ontmoet Michelle Veronique, de makeup artiest en haarstylist voor bruiden.  

Als ervaren makeup artiest en haarstylist voor bruiden, bezit ik de vaardigheden en expertise om jouw droomlook te creëren. Op jouw trouwdag is het namelijk van essentieel belang dat je er op je allerbest uitziet. Elk detail moet perfect zijn, van je jurk tot je make-up en haarstijl. Maak je geen zorgen, want ik sta klaar om je te helpen. Lees verder om te ontdekken hoe ik jouw trouwdag onvergetelijk kan maken.

Ik help je graag je droomlook te realiseren! 

Professionele Makeup en Haarstyling

Als makeup artiest en haarstylist voor bruiden begrijp ik de unieke behoeften. Vorig jaar ben ik zelf getrouwd en heb daar veel ervaringen opgedaan. Ik weet hoe belangrijk het is om een look te creëren die jouw persoonlijkheid weerspiegelt en past bij de stijl van je bruiloft. Samen zullen we jouw visie verkennen en omzetten in een verbluffende look die je zelfvertrouwen een boost zal geven. Voorafgaand en tijdens de proefsessie nemen we al wat details door. Welke look vind je mooi en weet je al welke jurk je gaat dragen? Met of zonder sluier en accessoires? De mogelijkheden zijn oneindig maar samen komen we tot de kern.  Ik doe er alles aan om jouw wensen te realiseren! 

 

Een Consultatie Op Maat

Om ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent met het resultaat, bied ik een op maat gemaakte consultatie aan. Tijdens deze sessie neem ik de tijd om naar jouw wensen te luisteren en jouw ideeën te bespreken. Ik houd ook rekening met je huidtype, gezichtsvorm en haartextuur om de meest geschikte producten en technieken te kiezen. Op deze manier kan ik een gepersonaliseerde look creëren die jouw natuurlijke schoonheid naar voren brengt.

Jouw wensen en ideeen staan centraal 

Proefsessies Voor Perfectie

 Om ervoor te zorgen dat alles op de grote dag vlekkeloos verloopt, bied ik proefsessies aan voor zowel make-up als haarstyling. Dit stelt ons in staat om de look uit te proberen en eventuele aanpassingen aan te brengen voordat de grote dag aanbreekt. Met mijn professionele begeleiding kun je er zeker van zijn dat je trouwfoto’s er fantastisch uit zullen zien. Reacties van bruiden zijn zoal “Mijn makeup zat de hele dag perfect” tot aan “Ik heb nog nooit zoveel complimenten gekregen”.  Die credits zijn voor ons allebei omdat we vooraf alles goed hebben afgestemd. Jij weet wat je mooi vindt en ik probeer die look zo goed mogelijk toe te passen wat maakt dat je dit helemaal uitstraalt. Want wat geeft dat een goed gevoel als je je op je mooist voelt op je eigen bruiloft. 

 

Een Stresvrije Ervaring

Op de dag van je bruiloft wil je ontspannen en genieten van elk moment. Ik begrijp dit volledig en zorg ervoor dat je een stressvrije ervaring hebt. Voorafgaand aan de bruiloft nemen we de planning goed door. Op de dag zelf arriveer ik op tijd op de locatie van jouw keuze zodat je gereed bent voor de ceremonie of om te beginnen de first look. Met mijn kalme en professionele benadering zorg ik ervoor dat je er prachtig uitziet en je helemaal op je gemak voelt. En kleine aanpassingen op de dag zelf? Geen enkel probleem. Ik ben flexibel en pas me aan waar nodig zodat jij de optimale beleving hebt op je bruiloft. 

Ik zorg ervoor dat je een stressvrije ervaring hebt

Contact

Voor bruiden die er op hun trouwdag stralend uit willen zien, ben ik de perfecte keuze als makeup artiest en haarstylist. Met mijn deskundigheid en persoonlijke benadering kan ik jouw droomlook creëren en ervoor zorgen dat je je zelfverzekerd en prachtig voelt. Neem vandaag nog contact met me op om je trouwdag om te toveren tot een onvergetelijke ervaring. En wil je nog wat meer inspiratie opdoen? Neem dan even een kijkje op mijn instagram account.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 × vijf =

Bruidsmakeup

Laten we eerlijk zijn; Op de bruiloft draait het natuurlijk om jou!

Bruidskapsel

Een prachtig bruidskapsel mag niet ontbreken op zo’n mooie dag. Vooraf heb je wellicht al bedacht welke look je wilt.

Workshops

Wil jij leren hoe je een mooie naturel of glam makeup look creëert?

Recente blogs