UA-158950051-2

MAKEUP WORKSHOP

Wil jij tijdens deze makeup workshop leren hoe je een mooie naturel of glam makeup look creëert? Zijn er specifieke vaardigheden die je wilt leren? Naast dat ik een allround visagie opleiding heb gevolgd, heb ik diverse workshops gevolgd in binnen- en buitenland bij gerenommeerde makeup artiesten. Die kennis deel ik graag met jou! 

TIJDENS DEZE MAKEUP WORKSHOP LEER IK JOU MIJN TIPS & TRICKS

De workshop duurt gemiddeld 3 uur. Tijdens deze workshop leer ik jou mijn tips & tricks. Van contouren tot de juiste wenkbrauw shape creëren maar ook ontdekken welke producten goed voor jou werken; alles komt aan bod. We behandelen 1 look die we dan toe gaan passen. Heb je specifieke wensen? Laat het mij vooral weten zodat we daar aandacht aan kunnen besteden. 

EEN MAKEUP WORKSHOP ÉÉN OP ÉÉN OF MET VRIENDINNEN; ALLES KAN!

Neem je makeup spullen mee en kom gezellig langs bij mij in de studio! Ook mag je gebruik maken van mijn producten en tools. Wil je de workshop met een aantal vriendinnen volgen? Geen probleem! 

 

Neem voor vragen over de mogelijkheden en beschikbaarheid contact met mij op. En neem voor meer inspiratie een kijkje op mijn instagram account

 

Z

Gediplomeerd

Ik ben gediplomeerd visagist en hairstylist

Z

Makeup artist én hairstylist

Ik ben een makeup artist én hairstylist; bij mij kun je zowel voor je bruidsmakeup als bruidskapsel terecht

Z

Producten van hoge kwaliteit

Ik gebruik producten van hoge kwaliteit zoals MAC, NARS, Kryolan, ZOEVA en Charlotte Tilbury