UA-158950051-2

Makeup Workshop volgen

Altijd al een makeup workshop willen volgen? Wellicht dat ik dan iets voor jou kan betekenen.

Het is heerlijk om met makeup bezig te zijn. Als klein meisje was het al een passie en dat is inmiddels uitgegroeid in een uit de hand gelopen hobby en dus nu mijn bedrijf. Naast de visagie opleiding die ik heb gevolgd ben ik mij tot op de dag vandaag nog steeds aan het inlezen over de nieuwste producten en technieken. Je bent nooit uitgeleerd merk ik duidelijk! 

Wat ik echter heerlijk vind aan makeup in het algemeen is dat het een vorm van creativiteit en vrijheid is. Je bepaalt uiteindelijk helemaal zelf hoe je jezelf opmaakt en wat je mooi vindt. Maar als je dan toch graag de kneepjes van het vak wilt leren, dan kun je hiervoor bij mij een makeup workshop volgen. 

Lekker smeren en uitproberen!

De klanten zijn heel divers. Het maakt dus niet uit hoe oud je bent, hoe je er uit ziet en wat je wensen zijn. Voor iedereen is deze workshop op maat. Ook heb ik mensen met alopecia in mijn studio die de makeup workshop volgen. Ik leer in dit geval wimpers te plakken, wenkbrauwen te tekenen en daar een mooi geheel van te maken. Alles is dus mogelijk. Ook als je een probleemhuid hebt of niet weet hoe je acné goed kunt camoufleren of in geval van rosatia de roodheid wilt leren egaliseren. Ik leer je graag over mijn tips & tricks. 

 

De workshop is meestal 1 op 1. Maar wil jij met vriendinnen of familie langs komen? Dan is dat uiteraard ook geen enkel probleem. Op dit moment heb ik plek voor 3 personen. De workshop duurt gemiddeld 3 uur. Genoeg tijd dus om een hoop informatie door te nemen en uiteindelijk 1 makeup look te maken. Ik help je daarbij, maar uiteindelijk doe je het zelf zodat je met die stappen alvast de eerste ervaring op doet. Ik werk daarnaast ook met een werkboekje waar alle stappen nogmaals worden toegelicht. Ook vind je daar allerlei extra informatie terug over makeup en hoe het allemaal werkt. En ga je naar huis en heb je na de workshop nog wat vragen? Neem dan gerust contact met mij op. Kijk trouwens voor extra inspiratie ook even op mijn instagram pagina

Droge huid, acné, alopecia, rosatia ; De makeup workshop is voor iedereen!

 

Wellicht ook leuk om te weten is dat je mijn makeup producten en tools mag gebruiken. Lekker smeren en uitproberen dus. Zo kun je er dus ook achter komen wat je fijne producten vindt.  En grote kans dat je uiteindelijk met een verlanglijstje vertrekt, want ik waarschuw je alvast : dit is heel verslavend ;-).  Maar voordat je jezelf op gaat maken leer ik je eerst te herkennen wat voor een huidtype je hebt, welke ondertoon je hebt en hoe je uiteindelijk dus heel makkelijk zelf de kleuren en producten kunt aanschaffen. In mijn studio wordt er hygiënisch gewerkt. Dat betekent dat alles met speciale alcohol houdende producten wordt gedesinfecteerd en gereinigd. Ook gebruik ik voor mijn mascara telkens een nieuw los borsteltje zodat er geen contaminatie in de tube ontstaan van bacteriën. 

Genoeg informatie dus om even op je in te laten werken. Wil je meer informatie over de kosten? Kijk dan even hier

 

Het lijkt mij fantastisch om je te ontmoeten en mijn kennis en ervaring met je te delen! Neem voor vragen en de mogelijkheden contact met mij op. 

Liefs,

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

15 − 12 =

Bruidsmakeup

Laten we eerlijk zijn; Op de bruiloft draait het natuurlijk om jou!

Bruidskapsel

Een prachtig bruidskapsel mag niet ontbreken op zo’n mooie dag. Vooraf heb je wellicht al bedacht welke look je wilt.

Workshops

Wil jij leren hoe je een mooie naturel of glam makeup look creëert?

Recente blogs