UA-158950051-2

Professional Makeup Artist & Hairstylist

Michelle heeft een erkende visagie en haarstyling opleiding gevolgd. Daarnaast volgt zij diverse workshops en masterclasses van gerenommeerde artiesten in binnen- en buitenland, om haar vaardigheden continu te verbeteren en actueel te houden.

Prijslijst bruidsstyling

OVER MIJ

Wat onwijs leuk om jou hier aan te treffen! Natuurlijk oriënteer je je en ben ik waarschijnlijk niet de enige waar je wellicht informatie op gaat vragen. Maar dat jij hier bent is volgens mij geen toeval. Ik geloof dat je de juiste mensen op het juiste moment ontmoet. Ik hoop dan ook dat wij die match zijn en ik een bijdrage mag leveren aan jouw speciale dag of evenement.

Een vraag die ik vaak gesteld krijg is hoelang ik al actief ben als makeup artiest / hairstylist. In 2019 ben ik begonnen met mijn visagie opleiding. Kort daarop ben ik een bootcamp gaan volgen bij Baron Academy en heb ik daar extra workshops gevolgd in de daarop volgende maanden. Ook heb ik een masterclass bijgewoond van Dvir Tvik in Parijs. Nog steeds zit ik niet stil. Ik heb in de tussentijd bij diverse makeup artiesten een workshop gevolgd, fysiek en online. Mijn insteek is om mijzelf constant te verbeteren en bij te blijven met de nieuwste trends en ontwikkelingen. Kortom, ik ben dus nu ruim 2 jaar actief.  

Heb jij extra vragen en wil je graag iets meer van mij te weten komen? Neem dan gerust contact met mij op via de onderstaande whatsapp button. Bellen mag uiteraard ook! Altijd leuk om elkaar te spreken en het wat persoonlijker te maken! 

Kijk voor meer inspiratie ook eens op mijn instagram account. 

Neem voor vragen over de mogelijkheden en beschikbaarheid via deze pagina contact op.