UA-158950051-2

Professional Makeup Artist & Hairstylist

Michelle heeft een erkende visagie en haarstyling opleiding gevolgd. Daarnaast volgt zij diverse workshops en masterclasses van gerenommeerde artiesten in binnen- en buitenland, om haar vaardigheden continu te verbeteren en actueel te houden.

OVER MIJ

Als kind liep ik al met een poederdoos rond. En wie kent die kinder lippenstiftjes nog die je over elkaar kon schuiven? Nou, dat was toen al echt mijn ding. Wat destijds begon als een hobby is inmiddels uitgegroeid tot mijn huidige professie als makeup artiest en hairstylist.

Ik ben altijd geobsedeerd geweest door de liefde, sprookjes en schoonheid. Zo ben ik jaren geleden begonnen als weddingplanner en heb ik diverse bruiloften in binnen- en buitenland mogen organiseren. Het was fantastisch om onderdeel uit te mogen maken van zo’n betoverende dag. Toch wist ik diep van binnen dat dit niet mijn eindstation was. Zo stond ik bijvoorbeeld toen al altijd over de schouder van de makeup artist en hairstylist mee te kijken en was dat stiekem hetgeen wat ik het liefste wilde doen.

Het lijkt mij fantastisch je te ontmoeten en een bijdrage te mogen leveren aan jouw speciale dag of evenement. Kijk voor meer inspiratie ook eens op mijn instagram account. 

Neem voor vragen over de mogelijkheden en beschikbaarheid via deze pagina contact op.