UA-158950051-2

Trouwen in 2022

Ga jij trouwen in 2022? Zoek jij één persoon die zowel jouw bruidsmake-up en haarstyling kan verzorgen? Lees dan vooral verder.

Wat een spannende tijden zijn het op dit moment.  Ik heb veel bruiden mogen helpen in 2021. Er zijn er ook een aantal geweest die hun bruiloft hebben verplaatst en hebben besloten te gaan trouwen in 2022.  Voor 2022 is de voorspelling dat het een bizar druk jaar gaat worden. Veel bruiden zitten op het puntje van hun stoel om eindelijk te kunnen gaan trouwen. Het ziet ernaar uit dat 2022 weer veel meer mogelijkheden gaat bieden. En aan mijn agenda is het te zien ; die stroomt al aardig vol. 

Los van corona heb je als bruid al genoeg dingen aan je hoofd. Het is een spannende tijd en een hoop geregel. De lijstjes worden afgevinkt en één van die dingen die fijn is om geregeld te hebben is dan ook de bruidsmake-up en haarstyling. Maar voor welke look kies je uiteindelijk? Want wat past bij jouw trouwjurk? Ga je een sluier dragen? Wil je meer naturel of mag het wel wat meer glam hebben? Pinterest is een enorm fijne uitvinding. Ik hoef je dat waarschijnlijk ook niet meer te vertellen. Wat wel handig om te weten is waar je tijdens je zoektocht op moet letten. 

Zoek vooral naar dames met jouw haarkleur en jouw kleur ogen. Zo krijg je een beter beeld bij hoe het uiteindelijk bij jou zal komen te staan. Besef daarnaast dat bij veel kapsels hairextensions worden gebruikt. Deze kun je bij mij huren. Heb jij dun of weinig haar? En wil je dus een bruidskapsel voor dun haar of met meer volume? Dan kunnen extensions een oplossing bieden. 

 

Als bride to be let je bij het regelen van de bruiloft uiteraard ook op de kosten. Zo ook de kosten voor jouw bruidsmake-up en haarstyling. In mijn prijslijst lees je meer terug over de tarieven die ik hanteer.

Waarom voor mij kiezen?

Er is enorm veel aanbod op dit vlak. Iedereen hanteert zijn of haar eigen stijl en waarschijnlijk ben je op mijn website terecht gekomen omdat mijn stijl jou al aanspreekt. Dat is natuurlijk een groot compliment, maar wat ik net zo belangrijk vind is dat je een goed gevoel hebt bij mij. Ik start mede daarom altijd met de proefsessie. Dit is namelijk hét moment om elkaar te leren kennen en jouw wensen te bespreken. Ik vind het erg belangrijk dat je je op jouw gemak voelt bij mij en tevreden bent met mijn werk. De proefsessie bestaat uit de bruidsmake-up en (of) het bruidskapsel.

Op de bruiloft en de weg ernaartoe wil je hier namelijk geen stress over ervaren. Als je tevreden bent met het resultaat van de proefsessie dan heb je 14 dagen de tijd om de afspraak te bevestigen en de betaling te voldoen. Zo hebben wij beiden de garantie dat de boeking definitief is gemaakt.

TIP : WAAR MOET JE OP LETTEN BIJ HET KIEZEN VAN EEN BRUIDSKAPSEL?  

Gemiddeld duurt een proefsessie 3 uur waar we direct een bruidsmake-up look en bruidskapsel uitproberen. Het is raadzaam om voorafgaand aan deze afspraak bruidsmake-up voorbeelden op te zoeken zodat we die look toe kunnen passen. Voor wat betreft het haar is het moeilijk om dit vooraf te bepalen, want het hangt af van de structuur en lengte van jouw haar, of we met clip in extensions gaan werken en of je haar accessoires wilt gebruiken of een sluier wilt gaan dragen. Ik streef er in ieder geval naar om jouw wensen waar mogelijk waar te maken. De proefsessie vindt in mijn studio plaats. Op de bruiloft zelf kom ik op locatie.

Trouwen in 2022 met de look die je graag wilt! 

Als er iets is waar je niet op in wilt leveren op je eigen bruiloft, dan is het je make-up en kapsel wel! Besluit jij dan toch om te gaan trouwen in 2022? Doe dit dan vooral met de look die je graag wilt en laat mij jou helpen! Samen gaan we er iets fantastisch van maken! Twijfel je nog? Heb je vragen? Neem dan gerust contact met mij op. 

Het lijkt mij fantastisch om een mooie bijdrage te mogen leveren op jouw bruiloft! Neem voor vragen en de mogelijkheden contact met mij op. Ik kijk ernaar uit om jou te ontmoeten!

Liefs,

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

een × vier =

Bruidsmakeup

Laten we eerlijk zijn; Op de bruiloft draait het natuurlijk om jou!

Bruidskapsel

Een prachtig bruidskapsel mag niet ontbreken op zo’n mooie dag. Vooraf heb je wellicht al bedacht welke look je wilt.

Workshops

Wil jij leren hoe je een mooie naturel of glam makeup look creëert?

Recente blogs