UA-158950051-2

Bruidsmakeup

LET THE FAIRYTALE BEGIN

Je hebt er vast al vaak over nagedacht, wellicht al een pinterest moodboard aangemaakt vol met voorbeelden van looks. Laten we eerlijk zijn; Op de bruiloft draait het natuurlijk om jou!

You already have what it takes

Je hebt je natuurlijke schoonheid en je uitstraling natuurlijk al mee. Ik wil je graag helpen dit te benadrukken zodat jij je nog meer in je kracht voelt staan op deze fantastische dag.

 

We beginnen met een proefsessie. Dit duurt gemiddeld 1,5 tot 2 uur. Het fijne van deze sessie is dat we kunnen kijken wat het beste werkt voor jouw huid en welke look uiteindelijk het beste bij jou past.
 
Het is aan te raden om de proefsessie ruim 10 weken voor de bruiloft in te plannen. Zo kunnen we testen of je ergens allergisch voor bent en of alles werkt zoals tijdens de proefsessie besproken. Eerder inplannen mag natuurlijk ook als je het fijn vindt om alles alvast geregeld te hebben.
 
Omdat ik enorm veel producten en tools heb om mee te werken en we vooraf niet weten welke look het uiteindelijk wordt en wat het beste bij je past, vindt de proefsessie plaats in mijn studio. Hier leg ik alles uit zodat je weet wat je op de bruiloft zelf van mij kunt verwachten. Na de proefsessie heb je 14 dagen de tijd om je reservering definitief te maken.
 
De proefsessie kan ook ingepland worden voor de moeder van de bruid en of bruidegom en eventuele andere leden van de familie of gasten van de bruiloft. Op de bruiloft zelf kom ik op locatie. 
 
Wil je naast je bruidsmake-up ook jouw bruidskapsel laten verzorgen? Dat kan! Voor meer informatie en de mogelijkheden lees je hier meer terug.     
Z

Gediplomeerd

Ik ben gediplomeerd visagist en hairstylist

Z

Geen KM vergoeding

Bij mij betaal je geen km vergoeding maar de kosten die volgens de ANWB routeplanner worden aangegeven

Z

Diervriendelijk

De producten en tools die ik gebruik zijn niet op dieren getest

Z

Makeup artist én hairstylist

Ik ben een makeup artist én hairstylist; bij mij kun je zowel voor je bruidsmakeup als bruidskapsel terecht

Z

Producten van hoge kwaliteit

Ik gebruik producten van hoge kwaliteit zoals MAC, NARS, Kryolan, ZOEVA en Charlotte Tilbury

Z

Proefsessie

De proefsessie is gratis